Om mig

Ida Karlsson

Entreprenör & Social media manager

Hej!

Mitt namn är Ida Karlsson och jag driver Lumi socials, en digital social media manager till för företag som vill steppa upp deras sociala medier. Sociala medier är en stor del av min vardag då jag har en brinnande passion för att skapa inlägg för instagram och att hjälpa företag att göra detsamma. Nuvarande studerar jag vid Medieinstitutets program Digital Kreatör på distans.

Tidigare jobberfarenheter har både gett min kunskap inom kundbemötande samt vana att jobba med flera projekt samtidigt. För mig är en planering och struktur en viktig del av min arbetsprocess.

Iksocials startade år 2023 då jag länge haft en dröm att jobba med eget företag, kombinerat med min passion för sociala medier. Jag fokuserar på innehåll för sociala medier, varumärkeskännedom och ökad online närvaro

Mitt mål är att erbjuda enkla och budgetvänliga alternativ till företag som strävar mot att förbättra sina sociala medier och vaumärkeskännedom

Certifikat

Referenser

© 2023 | Idakarlsson.se